|
24 - Genel Sohbet Odası
|
| Yazar |
Mesaj |
|
24 - Genel Sohbet Odası , 04-29-2009 15:48
|
Ziyaretçi
|
24'le ilgili yorumları, bilgileri bu odada paylaşalım arkadaşlar. Eğer ileriye dönük bir bilgi(spoiler) verecekseniz lütfen "Spoiler" butonunu kullanın.
Bu da spoiler örneği 
Aslında üzerine uzun uzun konuşulacak bir dizi. CNBC-E'de başladım izlemeye. Bir ara bölük pörçük izliyordum. Sonra nasıl oldu bilmiyorum tüm sezonları geçti elime oturdum manyak gibi hepsini izledim. Ben polisiye dizileri severim ama kurgusu ve hikayesi bu kadar iyi bir dizi daha önce izlememiştim.
Jack Bauer, olayın bittiği yerdir
|
|
|
|
|
RE: 24 - Genel Sohbet Odası , 04-29-2009 15:53
|
Ziyaretçi
|
Dünkü çeviri de bir yerde Beyaz Saray'ı White House unutmuşuz eleştiri aldık burdan izleyenlerden özür dileyelim 
Bir de bazı sitelerde "teneke" ne ya denmiş. "Teneke" yi çeviren olarak ben de hoş bulmuyorum ama ilk hafta bir öyle yazmışız, bizim çevirilerimizle izleyen bizim sitenin takipçisi arkadaşlar buna alıştığı ve rahatsız da olmadığı için onu değiştirmek istemediğimden dolayı öyle bırakıyorum. Bu arada Jack Bauer falan ölmez merak etmeyin. 8. sezon için anlaşmışlar bile.
|
|
|
|
|
RE: 24 - Genel Sohbet Odası , 05-04-2009 17:15
|
Ziyaretçi
|
(05-04-2009 05:48)Proxymus Yazılan: Buradan da herkese merhabalar.24 dizisinin benim için önemi büyüktür.Hatta hayatımda dvd kapağı tasarlayıp tümünü tek dvd kutusunda sakladığım ve silmediğim tek dizidir.
Umarım bu konuda faydamız dokunabilir.
Bakalım Olivia'nın başının altından daha neler çıkacak.
Gel haydi artık sen de iyi çalışıp oryantasyondan çık da sezon sonuna yetiş
|
|
|
|
|
RE: 24 - Genel Sohbet Odası , 05-18-2009 14:57
|
Ziyaretçi
|
(05-18-2009 10:25)umut nasöz Yazılan: Yarın Fox'ta yayınlanacak olan 23-24. 7. sezonun final bölümleri DVDRip olarak internete sızdırılmış durumda , torrentten ve http'den rahatlıkla Topaz sürümü olan 7. sezon finalkine ulaşabilirsiniz , altyazıyı çevirecek olan arkadaşlara kolaylıklar ...
Bilmiyorum indirdiniz mi ama fake olması ihtimali büyük bence.
Ben şu anda indiriyorum ama pek ümidim yok. Eğer doğruysa altyazısıda çıkmışsa bugün şimdiden başlarız çeviriye
|
|
|
|
|
RE: 24 - Genel Sohbet Odası , 05-18-2009 16:28
|
Ziyaretçi
|
Gerçek gibi gözüküyor. Ama hala inanmakta güçlük çekiyorum
Belki de 2 alternatif final çekilmiştir yayınlanmayacak olan sızdırılmıştır nete.
Ama her şekilde yarını bekleyeceğiz gibi. Çünkü ingilizce altyazı yok bunlara ait.
|
|
|
|
|
RE: 24 - Genel Sohbet Odası , 05-19-2009 04:26
|
Ziyaretçi
|
|
İngilizce altyazı kaynaklarında altyazısı daha çıkmamış bulunmakta. Ben de izledim iki bölümü de ama yine de doğruluğundan emin değilim. Alternetif son olabilir. Yarın yapacağız çevirisini ama gün içinde işim olduğundan bu hafta geç başlayacağım malesef çeviriye. 2. bölüm çarşambaya kalabilir.
|
|
|
|
|
RE: 24 - Genel Sohbet Odası , 05-19-2009 22:35
|
Ziyaretçi
|
(05-19-2009 22:22)DecreaseD Yazılan: 23. ve 24. bölümün türkçe altyazısı ile ilgili bilgi verebilir misiniz? (Şu an itibari ile %80 ve %70 olarak gözüküyor.) Bu geceye yetişmesi mümkün mü? :shy: Şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
Birinci bölümün redaktesine geçtim. 1 ila 1buçuk saat arasında hazır olur muhtemelen.
İkinci bölüm ise ondan 1-2 saat sonra gelecek. Eğer pilim bitmezse tabii  Pilim biterse yarına bırakabilirim 2. bölümü...
|
|
|
|
|
RE: 24 - Genel Sohbet Odası , 05-19-2009 23:44
|
Ziyaretçi
|
valla 23. bölüm bitmek üzere 30 dk sı kaldı. onu yarıda kesmeden bitireyim hemen 24 ü de bitireceğim  24. bölümü tek başıma çevirdim zaten redaktesi kolay olacaktır
|
|
|
|