Derecelendir Konu Seçenekleri
24 - Genel Sohbet Odası
Yazar Mesaj

Ziyaretçi

24'le ilgili yorumları, bilgileri bu odada paylaşalım arkadaşlar. Eğer ileriye dönük bir bilgi(spoiler) verecekseniz lütfen "Spoiler" butonunu kullanın.

Aslında üzerine uzun uzun konuşulacak bir dizi. CNBC-E'de başladım izlemeye. Bir ara bölük pörçük izliyordum. Sonra nasıl oldu bilmiyorum tüm sezonları geçti elime oturdum manyak gibi hepsini izledim. Ben polisiye dizileri severim ama kurgusu ve hikayesi bu kadar iyi bir dizi daha önce izlememiştim.

Jack Bauer, olayın bittiği yerdir Gülen Surat
Alıntı Yaparak Cevapla

Ziyaretçi

Dünkü çeviri de bir yerde Beyaz Saray'ı White House unutmuşuz eleştiri aldık burdan izleyenlerden özür dileyelim Kahkaha
Bir de bazı sitelerde "teneke" ne ya denmiş. "Teneke" yi çeviren olarak ben de hoş bulmuyorum ama ilk hafta bir öyle yazmışız, bizim çevirilerimizle izleyen bizim sitenin takipçisi arkadaşlar buna alıştığı ve rahatsız da olmadığı için onu değiştirmek istemediğimden dolayı öyle bırakıyorum. Bu arada Jack Bauer falan ölmez merak etmeyin. 8. sezon için anlaşmışlar bile.
Alıntı Yaparak Cevapla

InDivX Üyesi
*

Katılma Tarihi: Apr 2009
Ruh Halim
:
Tempo açısından 24'ün üzerine dizi tanımam. Sevenleri için 8. sezonun müjdesini Cönk arkadaşımız verdi.Bende birkaç şey ekliyeyim dedim...
Yeni sezonda New York'ta geçiyor, CTU yeniden kuruluyor, CTU elemanlarının çoğu da yeni ve genç oyunculardan oluşacakmış...
Alıntı Yaparak Cevapla

InDivX Takım
InDivX Takım

Ruh Halim
:
24 benim için tamamen bir tesadüf. Daha yeni yeni başladık 24'e. Hayırlısı Kahkaha

''You'll see me in the next life, if not in this one...''

[Resim: sayidblendcopycopy.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla

Where is Kevin Garnett ?
Moderatör

Ruh Halim
:Endiseli
http://twitter.com/kimiraikkonen99 http://www.facebook.com/kimiraikkonen99?ref=profile http://www.formspring.me/kimiraikkonen99
Bende diziyi geç keşvedenlerdenim Gülen Surat Daha 2.sezondayım. 1.sezonu çok iyidi gerçekten. Diğer sezonlar hakkında pek bilgim yok açıkçası Dodgy

[Resim: 2duf0c8.jpg]

Sen hep 2.olmaya mahkumsun Felipe Massa...

Büyük takımlar aldığı kupalarla, küçük takımlar ise büyük takımları yenmesiyle övünür. (Michel Platini)
Alıntı Yaparak Cevapla

InDivX Üyesi
*

Katılma Tarihi: May 2009
Ruh Halim
:
Yeni başlamak daha iyi bölümleri arka arkaya izlemek gibisi yok Gülen Surat
Jack ölümden nasıl kurtulacak acaba ?
Alıntı Yaparak Cevapla

Oryantasyon Çevirmeni
Oryantasyon Çevirmeni
**

Ruh Halim
:
Buradan da herkese merhabalar.24 dizisinin benim için önemi büyüktür.Hatta hayatımda dvd kapağı tasarlayıp tümünü tek dvd kutusunda sakladığım ve silmediğim tek dizidir.
Umarım bu konuda faydamız dokunabilir.
Bakalım Olivia'nın başının altından daha neler çıkacak.
Alıntı Yaparak Cevapla

Ziyaretçi

(05-04-2009 05:48)Proxymus Yazılan:  Buradan da herkese merhabalar.24 dizisinin benim için önemi büyüktür.Hatta hayatımda dvd kapağı tasarlayıp tümünü tek dvd kutusunda sakladığım ve silmediğim tek dizidir.
Umarım bu konuda faydamız dokunabilir.
Bakalım Olivia'nın başının altından daha neler çıkacak.

Gel haydi artık sen de iyi çalışıp oryantasyondan çık da sezon sonuna yetiş Kahkaha
Alıntı Yaparak Cevapla

InDivX Üyesi
*

Ruh Halim
:
Yarın Fox'ta yayınlanacak olan 23-24. 7. sezonun final bölümleri DVDRip olarak internete sızdırılmış durumda , torrentten ve http'den rahatlıkla Topaz sürümü olan 7. sezon finalkine ulaşabilirsiniz , altyazıyı çevirecek olan arkadaşlara kolaylıklar ...
Alıntı Yaparak Cevapla

Ziyaretçi

(05-18-2009 10:25)umut nasöz Yazılan:  Yarın Fox'ta yayınlanacak olan 23-24. 7. sezonun final bölümleri DVDRip olarak internete sızdırılmış durumda , torrentten ve http'den rahatlıkla Topaz sürümü olan 7. sezon finalkine ulaşabilirsiniz , altyazıyı çevirecek olan arkadaşlara kolaylıklar ...

Bilmiyorum indirdiniz mi ama fake olması ihtimali büyük bence.
Ben şu anda indiriyorum ama pek ümidim yok. Eğer doğruysa altyazısıda çıkmışsa bugün şimdiden başlarız çeviriye Gülen Surat
Alıntı Yaparak Cevapla

Ziyaretçi

Gerçek gibi gözüküyor. Ama hala inanmakta güçlük çekiyorum Kahkaha
Belki de 2 alternatif final çekilmiştir yayınlanmayacak olan sızdırılmıştır nete.
Ama her şekilde yarını bekleyeceğiz gibi. Çünkü ingilizce altyazı yok bunlara ait.
Alıntı Yaparak Cevapla

InDivX Üyesi
*

Ruh Halim
:
(05-18-2009 16:28)cönk Yazılan:  Gerçek gibi gözüküyor. Ama hala inanmakta güçlük çekiyorum Kahkaha
Belki de 2 alternatif final çekilmiştir yayınlanmayacak olan sızdırılmıştır nete.
Ama her şekilde yarını bekleyeceğiz gibi. Çünkü ingilizce altyazı yok bunlara ait.

Valla hocam şimdi okuldan geldim sabah baktığımda fake değil gibi gelmişti sizinde dediğiniz gibi ilk sezon olduğu gibi gene alternatifli final çekmiş olabilirler şimdiden kolay gelsin çevirmelerde...
Alıntı Yaparak Cevapla

InDivX Takım
InDivX Takım

Ruh Halim
:
Linkler doğru, izliyorum şu anda. İngilizce altyazı konusunda araştırma yapan var mı? Bize geldiğine göre ingilizcesini hazırlayanlara da gitmiştir dizi mutlaka.

Yarın ölecekmiş gibi yaşa, sonsuza kadar yaşayacakmış gibi öğren...
Alıntı Yaparak Cevapla

Ziyaretçi

İngilizce altyazı kaynaklarında altyazısı daha çıkmamış bulunmakta. Ben de izledim iki bölümü de ama yine de doğruluğundan emin değilim. Alternetif son olabilir. Yarın yapacağız çevirisini ama gün içinde işim olduğundan bu hafta geç başlayacağım malesef çeviriye. 2. bölüm çarşambaya kalabilir.
Alıntı Yaparak Cevapla

InDivX Üyesi
*

Ruh Halim
:
23. ve 24. bölümün türkçe altyazısı ile ilgili bilgi verebilir misiniz? (Şu an itibari ile %80 ve %70 olarak gözüküyor.) Bu geceye yetişmesi mümkün mü? :shy: Şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
Alıntı Yaparak Cevapla

Ziyaretçi

(05-19-2009 22:22)DecreaseD Yazılan:  23. ve 24. bölümün türkçe altyazısı ile ilgili bilgi verebilir misiniz? (Şu an itibari ile %80 ve %70 olarak gözüküyor.) Bu geceye yetişmesi mümkün mü? :shy: Şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

Birinci bölümün redaktesine geçtim. 1 ila 1buçuk saat arasında hazır olur muhtemelen.

İkinci bölüm ise ondan 1-2 saat sonra gelecek. Eğer pilim bitmezse tabii Kahkaha Pilim biterse yarına bırakabilirim 2. bölümü...
Alıntı Yaparak Cevapla

InDivX Üyesi
*

Ruh Halim
:
Biraz alakasız bir istek olacak ama; 2.bölümden başlanması mümkün mü? 23. bölümün türkçe altyazısı şuan internete düştü zaten. Tercihen Indivx'i tercih ediyoruz; ama hiç olmazsa bu gece için önceliği son bölüme tanıyabilir misiniz? :blush:
Alıntı Yaparak Cevapla

InDivX Üyesi
*

Ruh Halim
:
Sevgili cönk affına sığınarak bişi rica edicektim önce 24. bölümü çevirmenin imkanı varmı 23. bölüm altyazısı cıktı ama 24.bölümle birlikte izlemek daha keyıflı olur dıye dusundum emınım baskalarıda bana katılıyordur.Şimdiden teşekkurler ve kolay gelsin
Alıntı Yaparak Cevapla

Ziyaretçi

valla 23. bölüm bitmek üzere 30 dk sı kaldı. onu yarıda kesmeden bitireyim hemen 24 ü de bitireceğim Gülen Surat 24. bölümü tek başıma çevirdim zaten redaktesi kolay olacaktır Wink
Alıntı Yaparak Cevapla

InDivX Üyesi
*

Ruh Halim
:
(05-19-2009 23:44)cönk Yazılan:  valla 23. bölüm bitmek üzere 30 dk sı kaldı. onu yarıda kesmeden bitireyim hemen 24 ü de bitireceğim Gülen Surat 24. bölümü tek başıma çevirdim zaten redaktesi kolay olacaktır Wink

belli bir bitiş zmanı verebilirmisin acaba?

teşekkürler uğraşın için..
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki · Sonraki »

Forum Atla:

Arşiv Şu anki zaman: 09-10-2010, 02:21