Derecelendir Konu Seçenekleri
24 Sezon 8 Bölüm 5 "20:00 - 21:00"
Yazar Mesaj
Mesaj: #1 24 Sezon 8 Bölüm 5 "20:00 - 21:00" , 01-20-2010 10:56

Yavaş Çevirmen
Moderatör

Katılma Tarihi: Oct 2009
Ruh Halim
:Mesgul
DİKKAT SPOİLER İÇEREBİLİR!
YAYIN TARİHİ: 25.01.2010

Bakalım 24'de bu hafta bizi neler bekliyor..

"There isn't a woman player in the world I can't give knight-odds to and still beat."

- Robert James "Bobby" Fischer -

Bir gün; daha anlamlı kelimelerden oluşan, çok daha güzel bir cümle yazacağım..

Sanat ve İnsan

[Resim: progress.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #2 RE: 24 Sezon 8 Bölüm 5 "20:00 - 21:00" , 01-25-2010 20:49

InDivX Üyesi
*

Katılma Tarihi: Jan 2010
Ruh Halim
:
sevgili elordian; ben odunun biriyim. forum menüsünde o kadar gezindim. şu sorunumu bile nereye not edeceğim bilemedim. cnbc-e'de 2001'den beri 24 hastasıyım. ama son sezonlarda cnbe'i bekleyemiyorum. tesadüfen bu siteyi keşfettim. 8 sezon bölümlerin dvd olarak indirdim. alt yazıları da indiriyorum. ama alt yazılar izlerken nasıl çıkacak bilmiyorum. bana yardım edebilir misin?
Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #3 RE: 24 Sezon 8 Bölüm 5 "20:00 - 21:00" , 01-25-2010 21:24
(Bu Mesaj 01-25-2010 21:29 değiştirilmiştir. Değiştiren : Elordian.)

Yavaş Çevirmen
Moderatör

Ruh Halim
Tam olarak sorunu anlamadım. 8. sezonu dvd olarak nasıl indirdin onu da tam anlamadım. Hani HDTV.xvid şeklinde desen tamam derdim ama dizi daha geçen hafta yayınlanmaya başlayan 8. sezonla yeniden başladı ve dvd'si ne zaman çıktı ya da ben dvd ile uğraşmadığımdan olsa gerek bu konuda yardım edemem sanırım. Ha eğer sen de herkes gibi indiriyorsun da izleyemiyorsan önerim kullandığın player ile ilgili olur. Bu konuda daha (en azından beni) aydınlatıcı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım Wink ..

Bir de estağfurullah, öyle kendinize odun falan demeyiniz. Sadece dikkatli bakmamışsınızdır..

"There isn't a woman player in the world I can't give knight-odds to and still beat."

Sanat ve İnsan

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #4 RE: 24 Sezon 8 Bölüm 5 "20:00 - 21:00" , 01-25-2010 21:42

InDivX Üyesi
*

Ruh Halim
:
ben odunum diyorsam odunumdur. hd dersem daha doğru olacakmış. indirdiğim adres : indivx.org 'tan : ''HD Kalitesinden vazgeçemeyenler için 720P'' ''http://rapidshare.com/files/337137370/24-802-immerse.part1.rar,...'' alt yazılar için de : ''http://www.indivx.net/kategori/24-altyazilari/''
henüz 1 ve 2nci bölümleri indirdim. 6 parçalı rar olarak mevcut. bölümlerin tamamını izlememekle birlikte başlangıçlarında bir sorun görünmüyor. böyle halldemezsem indivx.org' tan normal kalitede indircem galiba...bu arada ilgine hakikaten teşekkür ederim.
Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #5 RE: 24 Sezon 8 Bölüm 5 "20:00 - 21:00" , 01-25-2010 21:45

Napalm
Aktif Üye
**

Katılma Tarihi: May 2009
Ruh Halim
:Bezgin
Bölümle alt yazı aynı isimde mi?

Madness is like gravity. All it takes is a little push. -- Joker
Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #6 RE: 24 Sezon 8 Bölüm 5 "20:00 - 21:00" , 01-25-2010 21:51

Yavaş Çevirmen
Moderatör

Ruh Halim
Hımm, senin sorunun senkron sanırım. Biz altyazıyı normal (yani senin dediğin haliyle düşük kalitede) izlerken çeviriyoruz ve genel çeviri de bu şekilde yapılır zaten, kapladığı yer açısından. Sanırım geçen hafta ilk 4 bölümün 2 gün üstüste 2'şer bölüm yayınlanması nedeniyle böyle bir durum oldu. Bizim de o yoğunluktan 720P'ye senkronu ayarlama konusunda gözümüzden kaçmış sanırım. Çeviriyi yapan arkadaşlar çeviri konusunda daha hassas olduğu için senkron olayı da bazen aksayabiliyor. Şunu da belirtmeliyim ki, 24'ün de yayına girdiği gün neredeyse bir günde 7-8 tane bomba dizi düşüyor nete. Bunları çevirip de eklemek zaten vakit olarak çok uzun sürelere ulaşıyor. Bunların senkronları da bazen çıkmıyor olabilir.

Sana tavsiyem Subtitle Workshop programında senkronm yapmayı öğrenmen. Bunu da siteden çok basit bir yöntemle öğrenebilirsin. Yine senkron yapamazsan buradan anlatırım kısaca (zaten çok basit bir yöntem) ..

Sanat ve İnsan

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #7 RE: 24 Sezon 8 Bölüm 5 "20:00 - 21:00" , 01-25-2010 22:03

InDivX Üyesi
*

Ruh Halim
:
bi daha odunum desem bu karda kışta millet beni ısınma aracı olarak görecek. sourunu şöyle hallettim : gom playerda sağ tıklatınca ''alt yazı seçenekleri sekmesinden alt yazı düzenle'yi tıklayıp ekle'den önceden indirmiş olduğum alt yazı dosyasını tıklayınca alt yazı çıktı. yani 720P 'de alt yazılar aynen geçerli. ZihuataneJo sana da ayrıca teşekkürler. hepinize erzurum'dan iyi akşamlar...
Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #8 RE: 24 Sezon 8 Bölüm 5 "20:00 - 21:00" , 01-25-2010 22:05

Yavaş Çevirmen
Moderatör

Ruh Halim
İyi o zaman, sana iyi seyirler dilerim..

Sanat ve İnsan

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #9 RE: 24 Sezon 8 Bölüm 5 "20:00 - 21:00" , 01-27-2010 14:51

Ziyaretçi

O değil de 24'ün gelmiş geçmiş en kötü sezon başlangıcı oldu ilk 5 bölüm bence. Artık bu yavaştan dizinin bitmesi gerektiğinin sinyalleri midir nedir bilemiyorum... hönk
Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #10 RE: 24 Sezon 8 Bölüm 5 "20:00 - 21:00" , 01-29-2010 01:15

Çevirmen
Çevirmen

Katılma Tarihi: Apr 2009
Ruh Halim
:Yaramaz
http://twitter.com/ondercatalkaya http://facebook.com/ondercatalkaya yoh o da yoh
Zaten son sezonu değil mi 8. sezon?

[Resim: banner-1.gif]
Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #11 RE: 24 Sezon 8 Bölüm 5 "20:00 - 21:00" , 01-29-2010 01:38

Ziyaretçi

Bilmiyorum ki, ama kesin final sezonu diye bir şey duymadım ama ben bugüne kadar Gülen Surat
Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #12 RE: 24 Sezon 8 Bölüm 5 "20:00 - 21:00" , 01-29-2010 09:57
(Bu Mesaj 01-29-2010 09:58 değiştirilmiştir. Değiştiren : Elordian.)

Yavaş Çevirmen
Moderatör

Ruh Halim
Zaten bu sezon da bu dizi bitmezse hikayesi şu şekilde olacak; Jack torununun liseyi bitirmesi ve üniversiteye gitmesi arasındaki devrede artık Renee ile evlenmiş ve 9. baharını yaşarken; üniversitede Ortadoğu kökenli bir genç bombalı, silahlı bir eylem hazırlığı içndedir. Bu genç büyük ihtimalle müslüman olduğu için mesele yine terörizm penceresinden ele alınarak, cahil Doğu'ya insanlık dersleri verilip biraz medeni olmaları sağlanır.

Bu arada Jack torununun da tehlike altında olduğunu öğrenir. Chloe'nin çocuğu da CTU'da işe başlamıştır ve annesi ile birlikte çalışmaktadır. Annesi artık çay dağıtmaktadır Kahkaha Tongue . İşte bu arada Amerika başkanı Arnold ya da Amerikan vatandaşı (doğma büyüme) olmayan biridir. Olaylar sırasında Jack yine Başkan ile yakın temasta kalır ve başka yerde de doğmuş olsan sen bizim başkanımızsın mesajı alttan alttan halka verilir.

Aksiyonu arttırmak için de araya Ruslar falan serpiştirilir ve harman yapılarak dizi yine ana karakterlerin zaferiyle sonuçlanır. Jack'in torunu da Ajan olur ve olayların döngüsü artık tamamlanır. Bundan sonra Jack torunu için teknik ve taktik bilgiler sağlayan bir "dede" olarak kalır ve diğer sezonlarda da bir şekilde kendine yer bulur. Ne de olsa dizinin yapımcısı adam kardeşim Kahkaha . Merakla beklemekteyiz Kahkaha ..

Sanat ve İnsan

Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki · Sonraki »

Forum Atla:

Arşiv Şu anki zaman: 09-08-2010, 11:52