Alıntı:Birbirlerini uzun süredir tanıyan beş kişilik bir arkadaş grubu, ortak bir arkadaşlarının düğününe katılmak üzere Büyükada’ya gider.
Erhan, düğünü ve uzun aralıklarla bir araya gelebilen ekibin mutlu anlarını kayda alabilmek için yanında bir kamera getirmiştir ve sürekli çekim yapmaktadır. Film boyunca tüm izlenenler, bu kameraya yansıyanlardır.
Düğünün ilerleyen saatlerinde davetlilere saldıran bir grup zombi, ortalığı kan gölüne çevirir. Grup bir yandan adadan kaçabilmek için mücadele ederken, diğer yandan mahsur kalan arkadaşlarını kurtarmak için uğraşıyorlar.
Cansel Elçin, Nihat İleri ve Sırrı Süreyya Önder gibi isimlerin de konuk oyuncu kadrosunda yer aldığı film Türkiye’nin ilk zombi filmi olma özelliğini taşıyor.
Valla ciddi ciddi sevdim ben bu filmi. Rec çakması demek çok büyük bir haksızlık ve filmi yapanlara saygısızlık. Sonuçta artık el kamerasıyla gerilim türü film çekmek moda ve artık bu kendi içinde bir tür oldu. Bu yöntemle Türkiyede çekilen ilk film, bazı yerlerde "aman onun da bir adabı var kamera çok sallanıyordu, beynim döndü" diye aptalca eleştiriler okudum ama koşarak bir şeyden kaçarken elinizde tuttuğunuz kameranın sabit olmasını bekleyemezsiniz herhalde. Rec, Cloverfield vs. gibi türün popüler filmlerinden hiçbir farkı yok, zaten bu filmlerin tek olayı elle çekim olmasıdır yoksa ünlü olamazlardı hiçbir şekilde çok iyi gerilim filmi diye. Bunun da özelliği o, o türdeki filmlerle de eş değer tutarım. Hatta fazlası bile var, komedi. Ama hani diğer Türk korku filmleri aptal saptal korkutmaya çalışır, ona güleriz; bu öyle değil. Komediyi de yan unsur olarak ciddi ciddi koymuşlar filme ki fragmandaki repliklerden de anlaşılabiliyor bu. Acayip bir geyik muhabbeti aslında bütün replikler. Gülmekten koptuğum yerler de olmuştu. Başarılı bir deneme diyorum ben bu filme. İzlerken eğer şaheser bekleyerek izlerseniz tabii hoşunuza gitmez veya baş örtülü zombi mi olur, çaycı zombi mi olur gibi önyargılarla izlerseniz beğenmezsiniz. Ama önyargılarını kaldırıp, yabancı bir gerilim filmine nasıl yaklaşarak izliyorsanız bunu da öyle izlerseniz zevk alacağınızı düşünüyorum. En azından güleceksiniz...