ABC'nin bu sonbahardaki yeni bombası olacak gibi gözüken bir dizi Flash Forward. Promosunu izledim gerçekten güzele benziyor. Reklamda da hemen kullanmışlar, sizlere Lost'u getiren kanaldan diye. Çakallar Yeni süper bir diziyle karşı karşıyamıyız nedir Birinci bölüm 24 Eylülde yayınlanacak gözüküyor.
Promosunu ekledim izleyebilirsiniz.
IMDB Film Detayları
"FlashForward" (2009)
Tür: Drama | Mystery | Sci-Fi | Thriller See » Slogan: Everyone in the world will get a flash of their own future. Süre: USA:60 min Aldığı Ödüller: 6 nominations
Adamlar nereden buluyorlar böyle senaryoları, bir de bizim kanallarda oynayan kasvetli dizileri düşündükçe kahroluyorum. Umarım tuttururlar, yeni soluklara ihtiyacımız var..
"Güçlü olan zayıf yanını herkesten daha iyi bilendir; daha güçlü olan, zayıf yanına hükmedebilendir..."
David S. Goyer aynı zamanda X-Men Origins: Magneto yu da yazıp yönetecekmiş
IMDB Film Detayları
X-Men Origins: Magneto (2012)
Tür: Action | Fantasy | Sci-Fi See » Konu: A look at the early life of Eric Lensherr and his friendship with Charles Xavier, and how the one-time allies became mortal enemies. Add synopsis »
Diğer senarist ise yine "24" ve "Star Trek" den tanıdığımız Brannon Braga.
Senaryo Kanadalı yazar Robert J. Sawyer ın aynı adlı bilim-kurgu romanından uyarlanmış. Romanda İsviçre de bulunan CERN araştırma merkezinde evrendeki varoluşun kaynağını bulmak için yapılan deneylerden birisi sırasında bir "consequence" meydana gelir ve dünya daki herkes iki dakika civarında bir süre "kendisinden geçer" bu esnada da yirmi yıl sonraki hallerini görürler. Roman bu araştırmada görevli bilim adamlarının yaşadıkları bu olay sonrası başından geçenleri işliyor.
Dizi de ise biraz daha farklı kurgulanmış; ana karakterler bilim adamı değil FBI ajanı ve "kendinden geçme" iki dakika on yedi saniye sürüyor ve insanlar altı ay sonraki hallerini görüyorlar.
Yani yine bir "time travel and destiny conflict paradigm" izleyeceğiz. (Tamda benim konum Donnie Darko cular anladınız )