|
RE: Heroes 4. Sezon Çevirileri , 09-22-2009 17:54
|
InDivX Takım

Katılma Tarihi: Apr 2009
Ruh Halim:
|
|
(09-22-2009 17:48)ufuk123 Yazılan: üye olmadan indirilmiyor forum diye,ne güzel diğerinde üye olmadan indirebiliyoduk,helal olsun size güzel taktik
Üye olunmadan indirilemediğini, admini olduğum forumda yeni öğrendim...
Bir de merak ediyorum, nasıl bir teknolojiye yazılım bilgisine sahip olacağız da sitede Chrome'da %100 görünecek, indirilebilinecek altyazı, IE'de indirilemeyecek
Eğer sitemizin daimi takipçisi olsaydınız, böyle sorunları geçen sene Lost günlerinde çektiğimizi de hatırlardınız... Zaten bir daha kullanmazsınız üyeliği, seni kazansam ne olur, üye olsan ne olur olmasan ne olur
Zaten yine diyorum, bilen bilir, peynir ekmek gibi üyelik harcıyorum siliyorum burada  Bir sürü üyemiz olacağına az ama öz bulunsun...
YAniiii uzun lafın kısası, teknik aksaklıktan oldu bu politika falan değil yani  Wordpress kullananlar, bu olayı daha iyi bilir, yine de ayrıntılı bir bilgi isterseniz, Indivx nickiyle, gerçek adminimiz gelip size burada teknik bilgilendirmeyi verir... (O da maalesef bilg. başında değil, olsaydı bunların hiçbiri yaşanmazdı  )
Hey, why so serious? Go Ahead Make My Millenium!
You pretty ladies around the world, i got a weird thing to show you, so tell all boys and girls, tell your brother, your sister and your mamma too, i'm about to go down and you know just what to do, Wave your hands in the air like you don't care glide by people as they start to look and stare, and now do your dance, do your dance, come on baby tell me what's the word, a word up everybody says, when you hear the call you've got to get it under way, a word up it's the code word, no matter where you say it you know that you'll be heard... Now all you suckers who think you're fly, there's got to be a reason and i know the reason why, you try to put on those airs and act real cool, but you got to realize that you're acting like a fool, if it's a music, i can use it, be free to dance, we don't have the time for psychological romance, NO ROMANCE, Come on baby tell me what's the word? A Word up, it's the code word.
|
|
|
|
RE: Heroes 4. Sezon Çevirileri , 09-22-2009 18:08
(Bu Mesaj 09-22-2009 18:09 değiştirilmiştir. Değiştiren : aslanpayi.)
|
Aktif Üye

Katılma Tarihi: Apr 2009
Ruh Halim:
|
|
(09-22-2009 17:54)Kastore Yazılan: (09-22-2009 17:48)ufuk123 Yazılan: üye olmadan indirilmiyor forum diye,ne güzel diğerinde üye olmadan indirebiliyoduk,helal olsun size güzel taktik
Üye olunmadan indirilemediğini, admini olduğum forumda yeni öğrendim...
Bir de merak ediyorum, nasıl bir teknolojiye yazılım bilgisine sahip olacağız da sitede Chrome'da %100 görünecek, indirilebilinecek altyazı, IE'de indirilemeyecek 
Eğer sitemizin daimi takipçisi olsaydınız, böyle sorunları geçen sene Lost günlerinde çektiğimizi de hatırlardınız... Zaten bir daha kullanmazsınız üyeliği, seni kazansam ne olur, üye olsan ne olur olmasan ne olur 
Zaten yine diyorum, bilen bilir, peynir ekmek gibi üyelik harcıyorum siliyorum burada Bir sürü üyemiz olacağına az ama öz bulunsun...
YAniiii uzun lafın kısası, teknik aksaklıktan oldu bu politika falan değil yani Wordpress kullananlar, bu olayı daha iyi bilir, yine de ayrıntılı bir bilgi isterseniz, Indivx nickiyle, gerçek adminimiz gelip size burada teknik bilgilendirmeyi verir... (O da maalesef bilg. başında değil, olsaydı bunların hiçbiri yaşanmazdı )
ağzına sağlık iyi demişsin  bebek avutacak değilsiniz burda herkes belli bir bilgiyle en azından belli bir saygıyla gelse ne güzel olur. ellerinize emeklerinie sağlık arkadaşlar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İyi seyirler herkese...
Emeği geçen herkese teşekkür ederim
İyi seyirler...
![[Resim: opera-black.jpg]](http://www.operaturkiye.net/wp-content/plugins/operalat/opera-black.jpg)
.
|
|
|
|
|
RE: Heroes 4. Sezon Çevirileri , 09-22-2009 18:39
|
InDivX Üyesi

Katılma Tarihi: May 2009
Ruh Halim:
|
|
(09-22-2009 17:54)Kastore Yazılan: Üye olunmadan indirilemediğini, admini olduğum forumda yeni öğrendim...
Zaten yine diyorum, bilen bilir, peynir ekmek gibi üyelik harcıyorum siliyorum burada Bir sürü üyemiz olacağına az ama öz bulunsun...
YAniiii uzun lafın kısası, teknik aksaklıktan oldu bu politika falan değil yani Wordpress kullananlar, bu olayı daha iyi bilir, yine de ayrıntılı bir bilgi isterseniz, Indivx nickiyle, gerçek adminimiz gelip size burada teknik bilgilendirmeyi verir... (O da maalesef bilg. başında değil, olsaydı bunların hiçbiri yaşanmazdı )
tebrik ederim valla. yok linkleri görebilmek için üye olmalısınız, yok bu da yetmedi şimdi teşekkür butonuna basın, konuya mesaj yazmazsanız vallaha göstermem vs gibi forumları gördükçe saygı duyuyor insan. annem göster ama elletme dedi hesabı
|
|
|
|