Yönetmen: Alexandre Aja Tür: Action | Horror | Thriller See » Slogan: This Summer 3D Shows Its Teeth See » Konu: After a sudden underwater tremor sets free scores of the prehistoric man-eating fish, an unlikely group of strangers must band together to stop themselves from becoming fish food for the area's new razor-toothed residents. Full synopsis » Oyuncular: Elisabeth Shue, Christopher Lloyd, Eli Roth, Adam Scott, Richard Dreyfuss, Jerry O'Connell, Dina Meyer, Ving Rhames, Kelly Brook, Steven R. McQueen, Jessica Szohr, Riley Steele, Cody Longo, Brooklynn Proulx, Ricardo Chavira, Adel Marie Ruiz, Paul Scheer, Brian Kubach, Eva Lauren, Bria Roberts, Sage Ryan, Jason Spisak, Crystal Sommer, J. Lyle Johnson, Maarsen Roney, Tyrone Williams, Neville Page, Craig Dawson
Beyazperde'deki 3D fırtınası son sürat devam ediyor. işte 2010 Yazında gözterime girecek başka bir 3 Boyutlu film daha.
Daha önce birçok kez Beyazperdeye aktarılan Piranha filmini (1978, 1981) bu kez teklonojinin son nimetlerinde yararlanmış şekilde tekrar göreceğiz. darısı Jaws filmine diyelim.
Filmin konusunu aşağı-yukarı tahmin ediyorsunuzdur. Akarsularda yaşayan bir balık olan Piranha bu kez denizde yaşamaya kara veriştir ve sonucu tahmin edebiliyorsunuzdur.
Bu tür filmlerin konu içeriğine dayanarak, kasaba şerifi denize girilmemesini ve festivalin iptalini ister ama belediye başkanı buna karşı gelir ve sonucu tahmin edebiliyoruz (konu bu çerçevede olur diye düşünüyorum).
Filmin 3 Boyutlu olması ve başrolünde oynayan Riley Steele, Kelly Brook'un yer alması bu filmi izleyeceğim listesine almama sebeb en büyük 3 etken
Ali abi, inan bana bu kızların yengem olmasını istemem . Bu kızlardan biri ünlü İngiliz modellerden ve genelde göğüs ölçüleriyle erkeklerin ögnlünde taht! kurmuş olan Kelly Brooke, diğeri de Riley Steele denen Amerikan konulu film yıldızı (resimdeki sarışın olmasa da, imdb sayfasında cast içinde adı geçmekte en azından). O nedenle sen de gel bu işten vazgeç .
Film ile ilgili yorum yazmaya gerek yok, neden izlenmesi gerektiğini afişin üzerindeki kelimeler anlatmakta zaten. 3 boyutlu olması fantazi eşiğinizin yüksekliğine göre zevk almanızı sağlar, o kadar..
"There isn't a woman player in the world I can't give knight-odds to and still beat."
- Robert James "Bobby" Fischer -
Bir gün; daha anlamlı kelimelerden oluşan, çok daha güzel bir cümle yazacağım..
Elordian' Yazılan:Ali abi, inan bana bu kızların yengem olmasını istemem . Bu kızlardan biri ünlü İngiliz modellerden ve genelde göğüs ölçüleriyle erkeklerin ögnlünde taht! kurmuş olan Kelly Brooke, diğeri de Riley Steele denen Amerikan konulu film yıldızı (resimdeki sarışın olmasa da, imdb sayfasında cast içinde adı geçmekte en azından). O nedenle sen de gel bu işten vazgeç .
Film ile ilgili yorum yazmaya gerek yok, neden izlenmesi gerektiğini afişin üzerindeki kelimeler anlatmakta zaten. 3 boyutlu olması fantazi eşiğinizin yüksekliğine göre zevk almanızı sağlar, o kadar..
Sevgili Elordian Resimdeki sarışın Riley Steele'in ta kendisi oluyor
Ama bir konuda haklısın. Bukadar yenge meraklısı arkadaşlar olduktan sonra benim vazgeçmem daha doğru olacak sanırım
Konu iki gün (sonrasında konuya gözatmadım) sürüncemede kalınca yengelerden (veya Türkiye gösterimi daha belli olmadığından) dolayı yayınlanmayacağını düşünmeye başlamıştım