Derecelendir Konu Seçenekleri
Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps)
Yazar Mesaj
Mesaj: #41 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-14-2010 20:50

InDivX Üyesi
*

Katılma Tarihi: Mar 2010
Ruh Halim
:Israrci
Dediğim resmi ekledim.

Ekli Dosya(lar) Önizleme(ler)

Hayat aslında basittir, baktın olmuyor bas ittir, O da olmazsa hass.ktir...
Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #42 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-14-2010 21:56

InDivX Üyesi
*

Ruh Halim
Abi dediğin hataları düzelttim. Ayrıca F7 dediğim gibi, hala aynı şekilde çalışmıyor. Düzeltilmiş şeklini upload ediyorum.

Ekli Dosya(lar)
.srt  Night.Of.The.Creeps.1986.BDRip.XviD-FRAGMENT.CD7.ENG.srt (Boyut: 6.66 KB / İndirme: 2)

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #43 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-14-2010 22:56

Yavaş Çevirmen
Moderatör

Katılma Tarihi: Oct 2009
Ruh Halim
:Mesgul
@ alifurkan21

Seni anlıyorum ama eklediğim resimdeki gibi ekranın soluna bir kontrol kutucuğu gelmiyorsa eğer bir sorun var demektir senin programında. Belki de programı kullandığın şekilde bir şeyleri değiştirmişsindir seçeneklerden. Resimdeki gibi bir kontrol kutusu çıkıyorsa orada "bir kez yoksay" ve "değiştir" türünden seçenekler olacak. Bunları kullanarak değişiklik yapacaksın. Bu kutular çıkmıyorsa da kesinlikle senin programda bir yanlışlık var gibime geliyor.

[Resim: eL9Ixl.jpg]

Kontrolünü de en kısa sürede bitirmeye çalışacağım tekrar..

"There isn't a woman player in the world I can't give knight-odds to and still beat."

- Robert James "Bobby" Fischer -

Bir gün; daha anlamlı kelimelerden oluşan, çok daha güzel bir cümle yazacağım..

Sanat ve İnsan

[Resim: progress.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #44 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-15-2010 00:55

InDivX Üyesi
*

Ruh Halim
Programı sildim süpürdüm bilgisayardan sonra tekrar kurdum bana mısın demedi. İngilizce yapayım dedim o da olmadı. Indivx ayarlarıyla denedim yine olmadı.

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #45 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-15-2010 01:15

Yavaş Çevirmen
Moderatör

Ruh Halim
Valla bunun ile ilgili ilk defa böyle bir sorun ile karşılaşıyorum ve inan bana ben de oldukça garipsiyorum şimdi. Bir araştırmak ve bilenlere sormak gerek. Yakın bir zamana kadar buraya birisi cevap verir, vermezse de bir şekilde arar buluruz sanıyorum. Senin eklediğin halini ben kontrol ederim, o konuda sorun olmaz ama bence en kısa sürede bu konuda çözüm bulman gerekiyor. Bakalım, onu da bulacağız umarım..

"There isn't a woman player in the world I can't give knight-odds to and still beat."

Sanat ve İnsan

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #46 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-15-2010 01:33

isyankâr
Çevirmen

Ruh Halim
:Arsiz
http://twitter.com/LeventAladag
Merhabalar, konuya daldığım için affedin.

@alifurkan21

Bilgisayarınızda Microsoft Office Word kurulu olduğundan emin misiniz? 2003 veya 2007 fark etmez. Eğer Word kurulu değil ise, Subtitle Workshop yazım denetimi yapmak için gerekli olan ekipmanı bulamadığından başarısız olacaktır.
Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #47 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-15-2010 01:41

Yavaş Çevirmen
Moderatör

Ruh Halim
Dal tabii konuya, dal Kahkaha . Valla ben Word olmaması türünden bir durumu düşünmedim, düşündümse de "Yok canım Word de yoksa..." falan dediğimden onu demedim. Gerçekten de Word yoksa valla boşa uğraşıyormuşum diyeceğim kendime. Bu arada sağ olasın Levent Wink . İstediğin zaman dal konulara, beklerim Kahkaha ..

Sanat ve İnsan

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #48 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-15-2010 14:52

InDivX Üyesi
*

Ruh Halim
Valla elordian abi iyi demişssin "Yok canım Word de yoksa...":D. Tabii ki word var , 2007 sürümü kullanıyorum.

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #49 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-15-2010 14:59

Yavaş Çevirmen
Moderatör

Ruh Halim
Sonuçta Legend'ın önerisi önemli bir nokta, bunu es geçmeyelim. Her koşulu düşünmemiz gerekiyor ne de olsa. Yine de senin sorunun için hala bir çözüm yok ortalarda. İzleyip izleyip kontrol etmek zorunda kalırsın böyle oursa..

Sanat ve İnsan

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #50 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-16-2010 02:15

InDivX Üyesi
*

Ruh Halim
Abi problemi çözdüm , legend in da dediği gibi word den kaynaklanıyormuş , word için proofing tools indirince olay çözüldü. İnşallah, en kısa sürede kontrol yapıp ekleyeceğim.

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #51 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-16-2010 02:18

InDivX Üyesi
*

Ruh Halim
Yazım değişikliklerini yaptım. Yalnız ilk kez kullandığım için hatalar olabilir onlar için şimdiden kusura bakmaGülen SuratGülen Surat. Kolay gelsin.

Ekli Dosya(lar)
.srt  Night.Of.The.Creeps.1986.BDRip.XviD-FRAGMENT.CD7.ENG.srt (Boyut: 6.66 KB / İndirme: 1)

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #52 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-16-2010 09:46

Yavaş Çevirmen
Moderatör

Ruh Halim
İşte demek ki Legend boşa demiyormuş. Neyse, sorunu çözdüğüne göre, oldukça rahatlamışsınıdr. Ben en az 2 gün sonra yeni kontrol notunu yazabilirim, bilgilenditeyim seni..

Sanat ve İnsan

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #53 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-17-2010 00:16

dumanLı...
*

Katılma Tarihi: Feb 2010
Ruh Halim
fazla rezil olmam inş Dodgy elordian kardeşim şimdiden zaman ayıracağın için tşkler....

Ekli Dosya(lar)
.srt  Night.Of.The.Creeps.1986.BDRip.XviD-FRAGMENT.CD8.ENG..srt (Boyut: 5.94 KB / İndirme: 4)

Korkarak yaşıyorsan, sadece hayatı seyredersin…

Nietzsche
Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #54 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-17-2010 00:30

Yavaş Çevirmen
Moderatör

Ruh Halim
@ fatih akkuş

Mümkün ve müsait olduğum en kısa sürede kontrol notunuzu ekleyeceğim. Burası InDivx rezil olmak diye bir durum söz konusu dahi olamaz Wink ..

Sanat ve İnsan

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #55 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-17-2010 08:36
(Bu Mesaj 03-17-2010 08:40 değiştirilmiştir. Değiştiren : fatih akkuş.)

dumanLı...
*

Ruh Halim
Alıntı:Mümkün ve müsait olduğum en kısa sürede kontrol notunuzu ekleyeceğim. Burası InDivx rezil olmak diye bir durum söz konusu dahi olamaz Wink ..

bu yüzden bu forumdayım ve yıllardır takip ediyorum....tekrar teşekkürler o değerli zamanlarınızı ayırdığınız için...

Nietzsche
Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #56 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-19-2010 15:09

Yavaş Çevirmen
Moderatör

Ruh Halim
@ alifurkan21

Kontrolünüz yapılmıştır, gerekli düzenlemeleri yaptığınız ve aktiviteye güzel bir çeviri ile katkıda bulunduğunuz için teşekkürler.

@ fatih akkuş

En kısa sürede (ki o da umarım bu akşam olur) kontrol notunuzu ekleyeceğim.

@ DarkenRahl

Kontrol notunuzdan sonraki çevirinizi de beklemekteyim, bilginize..

Sanat ve İnsan

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #57 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-19-2010 20:22

dumanLı...
*

Ruh Halim
ellerin dert görmesin...kolay gelsin

Nietzsche
Alıntı Yaparak Cevapla
Mesaj: #58 RE: Takım Çalışması Aktivitesi v3.2 (Night of the Creeps) , 03-25-2010 08:37

InDivX Üyesi
*

Ruh Halim
:Mutlu
http://twitter.com/D4rkenRahl http://www.facebook.com/tbayansal http://www.formspring.me/DarkenRahl
En Kısa Sürede Ekliyorum...

[Resim: 29811_1259150663_800_100.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki · Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Takım Çalışması Aktivitesi v6.3 (The Unit 3x02) (Çeviri:%40) Alper2003 24 208 Dün 11:41
Son Mesaj: mkkukul
  Takım Çalışması Aktivitesi v6.2 (The Unit 3x01) Tamamlandı. Alper2003 44 504 07-24-2010 18:41
Son Mesaj: emree
  Takım Çalışması Aktivitesi v6.1 (A Woman In Berlin 2009) (Çeviri:%45) Alper2003 83 730 07-20-2010 07:49
Son Mesaj: fatalfury
  Takım Çalışması Aktivitesi v5.9 (The Unit 2x23-SEZON FİNALİ) (Tamamlandı.) Alper2003 21 208 06-28-2010 01:43
Son Mesaj: Kimi-Raikkonen
  Takım Çalışması Aktivitesi v5.7 (The Unit 2x21) (Tamamlandı) Alper2003 61 573 06-16-2010 20:15
Son Mesaj: Kimi-Raikkonen

Forum Atla:

Arşiv Şu anki zaman: 07-31-2010, 22:28