|
True Blood 2. Sezon Çevirileri
|
| Yazar |
Mesaj |
|
True Blood 2. Sezon Çevirileri , 06-11-2009 22:50
|
Ziyaretçi
|
True Blood'ın ikinci sezonu 14 Haziran Pazar Amerikada başlıyor.
Bizde muhtemelen pazartesi sabah saatlerinde çıkacak. Bir gün mü iki gün mü sürer çevirisi bilmem ama, İngilizce altyazı çıktığı anda çeviriye başlayacağım.
Yaz boyunca da bir sorun çıkmazsa bütün bölümlerini çevireceğim. Bundan sonra da True Blood çevirileri ile ilgili her şeyi buradan takip edebilirsiniz. | IMDB Film Detayları | ![[Resim: MV5BMTk5NTQxMzY1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjY5...SY140_.jpg]](http://forum.indivx.net/poster/MV5BMTk5NTQxMzY1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjY5OTEzMw@@._V1._SX94_SY140_.jpg) |
"True Blood" (2008)
Tür: Drama | Fantasy See »
Slogan: Thou Shall Not Crave Thy Neighbour See »
Konu: The series follows Sookie Stackhouse, a barmaid living in Louisiana who can read people's minds, and... See more »
Süre: USA:60 min
Aldığı Ödüller: Won Golden Globe. Another 11 wins & 26 nominations
IMDB Sayfası: http://www.imdb.com/title/tt0844441/ |
|
|
|
|
|
RE: True Blood 2. Sezon Çevirileri , 06-11-2009 22:57
|
Ziyaretçi
|
Kolay gele. Bana şu mesajı özelden gönderebilirsen sevinirim. Temizledim kutularımı
|
|
|
|
|
RE: True Blood 2. Sezon Çevirileri , 06-12-2009 02:11
|
Ziyaretçi
|
Ben sadece kolay gelsin demekle yetineceğim komşum, kusura bakma. Bu dizi hakkındaki görüşlerimi biliyorsun  Pek bir severim
|
|
|
|
|
RE: True Blood 2. Sezon Çevirileri , 06-15-2009 14:10
|
Ziyaretçi
|
|
Birinci bölüm çevirisine başladım. Ne zaman çıkarla ilgili bir şey söylemem imkansız şimdilik. Daha %10 da.
|
|
|
|
|
RE: True Blood 2. Sezon Çevirileri , 06-15-2009 20:59
|
Ziyaretçi
|
Arkadaş çeviri yarın bitecek muhtemelen. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde bitirmeyi düşünüyorum çeviriyi, yarın da kalktıktan sonra hemen bir kontrol edip yayınlayacağız. Uzun dizi olunca iş de uzun oluyor ki normal bir buçuk saatlik filmden fazla satır sayısı var altyazıda  Teşekkürler hepinize bu arada
|
|
|
|